Znanje na dar – Knjiga na poklon – Nagradna igra

od strane | jun 21, 2022

 

Lični pratioci treba da poseduju raznovrsna znanja iz oblasti rada sa decom sa smetnjama u razvoju i invaliditetom, kako bi mogli da pruže podršku na adekvatan način.

Iz tog razloga Humanitarna organizacija “DEČJE SRCE” i Vosoka škola socijalnog rada uspostavili su jedan vid saradnje kroz koju ćemo ličnim pratiocima obezbediti znanja koja su im potrebna.

U narednom periodu putem fecebook stranice Humanitarne organizacija “DEČJE SRCE” u okviru akcije „Znanje na dar“ poklonićemo nekoliko knjiga u izdanju Visoke škole socijalnog rada iz oblasti okupacione terapije i specijalne edukacije i rehabilitacije.
Prva knjiga koju poklanjamo je udžbenik profesora dr Veselin Medenice pod nazivom „Okupaciona terapija i fizička disfunkcija“.


Da biste učestvovali morate biti lični pratioc i popuniti formular ispod najkasnije do 30.6.2022. Osoba kojoj će biti poklonjena knjiga biće nasumično izvučena, a njeno ime ćemo objaviti na facebook stranici Visoke škole socijalnog rada i Humanitarne organizacija “DEČJE SRCE”, 4.7.2022. godine.

Svi oni koji se prijave za učešće u nagradnoj igri „Znanje na dar“ imaju pravo na 10% popusta na školarinu za upis na prvu godinu studija na smeru „Okupaciona terapija“, Visoke škole socijalnog rada u Beogradu. Popust važi do 15.7.2022.